KVKK AYDINLATMA

KVKK

KVKK AYDINLATMA METNİ

Kişisel Verilerin Kullanımı

KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI HAKKINDA BİLGİLENDİRME
SMARTLAB TANI LABORATUVARI  paylaşmış olduğunuz ve 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Kanun m.3/ç kapsamında tanımı yapılmış olan kişisel verilerinizi, 6698 Sayılı Kanun ve özel hüküm içeren sair kanunlara uygun olarak kullanacağız.  Şirketimiz ile paylaşmış olduğunuz kişisel verilerinizi, veri sorumlusu SMARTLAB olarak kanun ve mevzuata olarak kullanarak muhafaza edeceğiz. Bu doğrultuda şirketimiz ile paylaşmış olduğunuz tüm kişisel verilerinizi her zaman sorgulama ve bilgi alma hakkınız olduğunu belirtmek isteriz.

Kişisel Verilerin İşlenmesi

Paylaşmış olduğunuz kişisel verileri, tamamen veya kısmen otomatik olan ya da herhangi bir veri kayıt sisteminin parçası olmak kaydıyla otomatik olmayan yollarla 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Kanun ve sair kanunlara uygun olarak işleyeceğimizi, bu kapsamda özel nitelikli kişisel verilerinizin işlenmesi konusunda da mevzuata uygun olarak yeterli dikkat ve özenin de gösterileceğini belirtiriz.

Kişisel Verilerin Silinmesi, Yok Edilmesi, Anonim Hale Getirilmesi

Smartlab tanı laboratuvarı  tarafından kanuna uygun olarak işlenmiş olan kişisel veriler, kişisel verilerin işlenmesi sebebinin ortadan kalkması halinde veya talebiniz ile şirketimiz tarafından silinecek, yok edilecek veya usulüne uygun olarak anonim hale getirilecektir.

Kişisel Verilerin Aktarılması

Smartlab ile paylaşmış olduğunuz kişisel veriler, mevzuata uygun olarak yurt içi ve yurt dışında mukim ve işbirliği içerisinde olduğumuz 3. Kişiler ile paylaşabilecektir. 

Hak ve Yükümlülükler

Smartlab tanı laboratuvarı mevzuat gereğince veri sorumlusudur. Kişisel verileriniz ile ilgili tüm taleplerinizi Şerifali, Bayraktar Blv. NO:20 Ümraniye/İstanbul /A İstanbul, adresinde bulunan şirket merkezine posta yolu ile iletebileceğiniz gibi, ve 0216 313 881 61  no’lu çağrı merkezimiz veya 0533 615 31 00 No’lu telefon hattından da tüzel kişiliğimize ulaşma imkânınız bulunmaktadır.

Tarafınız ile kurulmuş olan sözleşmesel ilişki ve sözleşmenin ifası kapsamında kişisel verilerinizi işleyeceğiz, gerek duyulması halinde yurt içi ve yurt dışı ile paylaşacağız, bu doğrultuda talep ettiğiniz takdirde kişisel veri işleme, aktarma, muhafaza, kullanım amacı, düzeltme, itiraz etme, silme, yok etme, anonimleştirme, zarar doğması halinde giderim talep etme hakkınız bulunduğunu ve işbu aydınlatma metninin ayrılmaz bir parçası olan form ile kanun gereğince başvuru yapabileceğinizi hatırlatırız.